Közélet és mi egy más...

Közélet és mi egy más...

Kaleta Gábor jelenségről...

2020. július 09. - Istvan Gulyas

https://index.hu/belfold/2020/07/09/tuntetes_a_pedofiliat_bunteto_torveny_szigoritasaert_kaleta/

A Kaleta ügy kapcsán megtudhattuk, hogy nyugodtan lehet több tízezer kisgyermek pornográf tartalmú képe a számítógépünkön, mert az túlzottan nem fogja a magyar igazságszolgáltatást zavarni. Persze, ha egy amerikai csoport rajtakap és annyi evidenciát gyűjt, hogy azt nehéz megkerülni, akkor a szegény pedofil diplomatánkat hazamenekítjük, és egy igazán súlyos 1 év felfüggesztettel megbüntetjük. Csak jelzem, hogy amikor az egyik fiatalkorúak börtönében jártam Debrecenben, akkor volt ott olyan fiú, aki 200 Ft nyi szalámi lopásáért kapott 1 évnél több letöltendőt. 

Ami ezen az elképesztően felháborító ügyön ma írásra késztetett. az ATV be, az egyenes beszédben az egyik fővárosi ügyész büszkén közölte, hogy több, mint 30 ügyben, amiben a Kaleta Gáboréhoz hasonló törvénysértések voltak, egyetlen egyben sem szabott ki a bíróság letöltendő ítéletet. Majd elmondja, hogy működik az igazságszolgáltatás, mert  a pert rekord idő alatt lefolytatták. Nem is értem miért van a közvélemény ennyire felháborodva?

Talán, mert a pedofília és a gyermekek elleni szexuális erőszak elkövetőinél az egyik legnagyobb a veszélye a újbóli bűnelkövetésnek. Számtalan szakirodalom és kutató azt mondja (én egyébként ezekkel nem értek egyet) hogy aki egyszer is gyermekek képe, látványa szexuális vágyakkal tölt el, az szakami értelemben nem gyógyítható. Talán kezelni tudja a vágyait, de azok mindig is jelen lesznek az életében.

Most nézzük meg Kaleta Gábor ezzel szemben milyen önmegtartóztatást tett. 1 év felfüggesztett mellett, ami mondjuk Amerikában 10 év feletti letöltendő lett volna, nem 1 hónapos ünnepléssel tölti az idejét, hanem sajnálja magát, hogy lefogyott, és mennyire meghurcolták, és amúgy is föllebbezni fog, emiatt az elképesztően súlyos bírság miatt. 

Szerintem, ha így folynak a dolgok, akkor ki is plakátolhatnánk, hogy pedofilok gyertek bátran, itt biztonságban lesztek, a különféle hatóságok nem fordítanak nagy energiát, hogy a dark weben folytatott tevékenységeiteket ellenőrizzék, és ha véletlen külföldön le is buktok, a magyar bíróságra lehet számítani, mert börtönbe nem kell vonulnotok, és bátran folytathatjátok a tevékenységeiteket. Ha ezt hamarabb tudja Jeffry Epstein és Prince Andrew, akkor biztos nem Amerikában próbálták volna meg  a gyermekkereskedelmi láncaikat kiépíteni.

Ez az ügy jól megmutatta, hogy az intézmények szintjén a szokásos feudális állapotok uralkodnak, viszont a közvélemény most sem akar elmenni szó nélkül az eset mellett. Szerintem azért sem, mert sokunknak vannak gyermekei és nem szeretnénk, ha a Kaleta Gábor féle szexuális ragadozók karmai közé kerülnének.

A közvélemény sok mindent ki fog tudni kényszeríteni, de a legfontosabb, hogy valami elindult, valami megmozdult, hogy ezt az elképesztő állapotot meg kell változtatni.

És ne feledjük, amit Kaleta Gáborról tudunk, azt nem önszántából mondta el, hanem lebukott, mert az amerikaiak elkapták. Azt viszont nem tudjuk, hogy mi mást követett még el. Elképzelhető, hogy tovább is ment a pedofilok útján, és bántalmazott is gyermekeket szexuálisan, csak ezt nem vizsgálta senki. Erre is vannak módszerek, hogyan lehetne, de sajnos nem látom reális esélyét, hogy a magyar hatóságok ezt érdemben vizsgálták volna, vagy hogy egyáltalán tudják e, hogyan kell egy ilyen jellegű nyomozást lefolytatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gulyaspisti.blog.hu/api/trackback/id/tr5815992348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arcade Macho 2020.07.10. 09:17:52

"Ha ezt hamarabb tudja Jeffry Epstein és Prince Andrew, akkor biztos nem Amerikában próbálták volna meg a gyermekkereskedelmi láncaikat kiépíteni."

azok nem gyerekek voltak
a 17 eves korhatar valahol valamilyen tllakahelyen eppen buntetheto volt, azert kerulhetett be Andas herceg a sztoriba
a 17 eves szanaszet kefelt ribizlivel valo entyempentyemet osszehasonlitani olyan esetekkel ahol 6-8 ev alattiakkal EROSZAKOS cselekedeteket elkovethetnek mert a megrendelo megfizeti ez sulyos tudatlansagra / rosszindulatra vall
(azert hasznaltam a feltetles modot mert a Kaleta ugyben nem tudjuk hogy o pont azert fizetett volna hogy celzott tartalmat kapjon...)

nemecsekerno_007 2020.07.10. 09:25:27

Egy újabb remek lehetőség a kormány támadására. Tételezzük fel, hogy ez véletlen.

de let e ... 2020.07.10. 09:30:16

Ne legyél naiv , nem indult el semmi . Az egész egy helyzet szülte , de megkomponált támadás a bíróságok ellen . A fidesz a lebukott pedofillal újabb esélyt látott , hogy befeketítse a bíróságokat a "felháborító " ítélkezések miatt és rávegye a társadalmat , hogy kézivezérelhessék azt a hatalmi ágat is . Az értelmesebb emberek viszont tisztában vannak azzal , hogy a bíró az ügyészek által benyújtott vádpontok és bűncselekmény szerinti törvények szellemében jár el . Tehát , ha egy gyilkost testi sértéssel vádolnak , akkor az két évet fog kapni és nem életfogytiglant . Itt is ez történt .

de let e ... 2020.07.10. 09:34:53

@nemecsekerno_007: Bizony az , mert a nemzetbiztonsági hivatal ezek szerint szart sem ér , a pasi átment az átvilágításon , kineveztek nagykövetnek egy harmadik világ beli országba egy pedofilt , ahol fillérekért kap gyerekeket , ha akar . Ezzel ugye egy zsarolható ember lett ott a nagykövet , akin keresztül bejuthattak a külügy számítógépes rendszerébe . Csak gratulálni tudok ... ( mert ugye a faszit egy külföldi szervezet buktatta le , a magyar hatóságok meg csak kamilláztak és titkosítottak mindent )

Fikalnyik Eugén 2020.07.10. 09:48:31

Csak bátortalanul megkérdezném, hogy ugyan mi a lóf*szt keres Magyarország állandó képviselettel Peruban?
Tekintettel arra, hogy mindössze a lidli féle mangó és az aldis avokádó érkezik ide (holland és német importcégeken keresztül), meg elenyésző mennyiségben a kamu kovaföld és macakivonat az étrendkiegészítős bizniszekbe, elég szar lehet a kereskedelmi egyenleg oda-vissza. Pl. az eximbank listáján 83-dik az országok között magyar exportban, így mi se nagyon viszünk oda semmit. Nincsenek kulturális vagy nemzeti vonatkozások, nincs jelentős magyar kisebbség, nem jelentős a magyar turizmus sem.
Szóval továbbra is csak az lenne a kérdésem, hogy vizsgálta-e valaki az üggyel összefüggésben a fenti figura elmúlt években végzett tevékenységét, ne adj isten kínai kapcsolatait? (mert kínai befektetés, na az van bőven). Ha működne a magyar Parlament és nem kézivezérlésű birkahorda lenne, akkor már rég a nemzetbiztonsági és a külügyi bizottságot össze kellett volna hívni.
Ha működne.

2020.07.10. 09:49:00

@nemecsekerno_007: te ocsmány szar. Tényleg ennyi jut eszedbe erről? Milyen ember vagy te fostenger?

Serény Vélemény 2020.07.10. 09:56:30

Szerintem jobban kéne a "függetlenobjektív" sajtónak támogatnia az "lmbtq..i..xyz" mozgalmat, és akkor kevésbé lenne érzékeny a magyar plebsz egy pedofil állat ténykedésére!

nemecsekerno_007 2020.07.10. 10:03:27

@Eugene Horse: Cui prodest? Minden más lelkizés. Persze te lehetsz naív. Alapvető emberi jog.

2020.07.10. 10:08:08

@nemecsekerno_007: ha egy kicsi eszed lenne, és tudnál logikusan konteózni, ha már konteózol, látnád, hogy cui prodest...

lobaszopiatej 2020.07.10. 10:11:43

1. Nem tudjuk, hogy erőszakosak voltak-e a képek, vagy csak a délebbi államok szokásos dzsungeles-ruhátlan tarzanos fotói. Hány meztelen gyereket látni Afrikában/Dél-Amerikában ? Sokat. Nagyon sokat.
Tőlünk délebbre ez a normális, csak mi találjuk ki itt északon hogy ruhában kell járni, de csak amíg nem lesz még több felmelegedés.

2. Nem tudjuk, hogy csecsemők voltak-e, vagy 12+ lányok akiket nézegetett, ez utóbbiak nem pedofília, de a jog ugyanúgy bünteti!

3. A világ 1/3-a kiskorúakkal házasodik. Pedofilnak kell őket kikiáltani, elküldeni mindet kényszergyógykezelni? Ismétlem: világon a férfiak 1/3 -a!!!!
Ez így pedokauszt, kikiáltani ennyi embert betegnek meg bűnözőnek, csak azért mer nem mainstream az izlésük, ilyen a II. vh alatt történt a zsidókkal!

4. abba beleszólni hogy ki milyen képeket vesz elő és nézeget otthon egy sötét zárt szobában amik szabadon elérhetőek, az gondolatrendőrség. Más persze, ha valaki fizetett érte.
A kattintás szám önmagában meg nem pénz. Nyilván ha panaszt jeleznek, törölni kell a képet, de ez nem a képletöltő bűne kellene legyen, aki azt sem tudja hány éves aki a képen van!

Részvétem Kaletának a meghurcoltatásáért, úgy hogy valójában senkinek nem ártott, de a jog miatt belekényszerült egy beismerésbe, ami egy feministák által kitalált képzelt betegség (kb a férfiak 1/3-a ilyen), és összemossák a valódi erőszakoskodókkal meg bűnözkkel!

nemecsekerno_007 2020.07.10. 10:14:03

@de let e ...: Amennyi infó hozzánk, egyszerű polgárhoz eljut, abból bárki, bármilyen történetet összekalapálhat. De az, hogy mi is volt valójában azt évek múlva tudhatjuk meg vagy akkor se. Az igaz, hogy zsarolható, de nem hinném, hogy így komolyabb információhoz juthat bármilyen másik ország. Az is lehet, hogy a szolgálatok tudtak róla csak mondjuk meg akarták nézni, hogy melyik állam próbálkozik be nála. A titkosszolgálat nem a rendőrség, mások a szempontok. Az meg, hogy ez morálisan megkérdőjelezhető?! Igen, de ezek a szolgálatok nem kiscserkészek, mert a többi se az.

nemecsekerno_007 2020.07.10. 10:15:00

@Eugene Horse: Logikus konteó?!?!? Muhahahahahaha :))))))))
Ez a hónap poénja.

arthurthedent 2020.07.10. 10:19:31

"Csak jelzem, hogy amikor az egyik fiatalkorúak börtönében jártam Debrecenben, akkor volt ott olyan fiú, aki 200 Ft nyi szalámi lopásáért kapott 1 évnél több letöltendőt. "

Kamuzott, te pedig elhitted, maradjunk ennyiben.

HaD 2020.07.10. 10:19:57

Mondjuk a keresztyényi erkölcsöket a pap bácsiktól "szívta magába" a faszi:):)....minisztrálál után a sekrestyében. Gondolom a sok keresztyény aki most itt háborog az már volt a nyálát verni a pápa bácsinál is hogy mi a túróért nem csinál már rendet?!? Ha meg ezt elmulasztotta a sok keresztyény akkor meg hallgatólagosan elfogadja a pedofiliát...ez esetben meg kussoljanak. Más kérdés hogy ez a szemét csak azt csinálja amit hagynak neki...ilyen alapon vajon ki és mivel zsarolhatta már meg mint diplomatát és hol van annak az embernek a felelösége aki átvilágította ezt a diplomatát...és hogyan lehet ebben az emberben ezek után megbízni hogy a többi politikust diplomatát elfogadhatóan világította át??? Avagy ahogy elmegy a "közvélemény" olyan ügyek mellett mint a Borkai ügy utóélete(és a valódi tartalma) avagy a rendszerszintü irányított állami pénzelverések fölött szemet húny az mind mind azt jelzi hogy a társadalmi morált elöre megfontolt szándékkal lerombolták és rombolják....hol tüntetnek az emberek a kórházi ágyak kiürítésekor vagy pl az ellen hogy 7 milliárdott tettek a wizzair zsebébe( pedig azt a csúnya csúnya mszp-s "ellenzék" happolta be anno)mert hogy a honvédség nem bírta elhozni a cuccot Kínából ....gondolom a kínaiak sem:)?!?...azt a cuccot amit a haverok cége síbolt össze okosban....a rendszer rohadt és azemberek ehhez asszisztálank addig amíg nem a saját gyerekük az érintett vagy nem az anyjukat bsszák ki a kórházból hogy otthon dögöljön meg...ez az emút 30 év megosztó politikájának a hozama.

Ekrü 2020.07.10. 10:21:28

@de let e ...:
" Bizony az , mert a nemzetbiztonsági hivatal ezek szerint szart sem ér , a pasi átment az átvilágításon , kineveztek nagykövetnek egy harmadik világ beli országba egy pedofilt , "-Ez bizony elmondható a baloldali kormányokról is,hisz Kaleta Gábort először 2007-ben a Gyurcsány-kormány nevezte ki Los Angeles-i konzullá.2017-es kinevezését pedig az ellenzék is megszavazta.Viszont egyelőre azt,hogy ezeket a törvényeket szigorítani kéne kizárólag a kormány emberei részéről hallom,érdekes az ellenzéki politikusok kussban vannak.Kíváncsi leszek megszavazzák majd a szigorításokat,vagy ez az egész ügy csak addig fontos nekik míg azt hiszik,hogy tudják a kormányt sározni vele...

arthurthedent 2020.07.10. 10:25:53

"Most nézzük meg Kaleta Gábor ezzel szemben milyen önmegtartóztatást tett. 1 év felfüggesztett mellett, ami mondjuk Amerikában 10 év feletti letöltendő lett volna,"

Az egyesült államok a statisztikák szerint a bebörtönzöttek számában és a halálraítéltek számában is élen jár. Ruanda, Türkmenistán, El Salvador is kevesebb embert börtönöz be százalékosan.

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_incarceration_rate

Ehhez akarunk hasonlítani? Okés, de akkor lehet bevezetni a halálos ítéletet meg a fegyvertartás felszabadítását is.

2020.07.10. 10:27:24

@nemecsekerno_007: konteó=összeesküvés elmélet. Elmélet. Abban bőven lehet logika. Attól, hogy valami nem igaz, vagy csak feltételezés, logikus még lehet. Egyébként az első kommented, amire reagáltam, teljesen tipikus konteó. És amúgy is a kommentelői munkásságod java színtiszta konteó, úgyhogy nem tudom min röhögsz, te féleszű.

2020.07.10. 10:28:34

@arthurthedent: simán lehet igaz, ha ez már a huszonkettedik elítélése volt, és többszörös különös visszaeső volt :) Csak ezt nem szokták hozzátenni az ilyen öt forintért kerültem börtönbe sztorikhoz :)

HaD 2020.07.10. 10:35:10

@nemecsekerno_007: Az is lehet, hogy a szolgálatok tudtak róla csak mondjuk meg akarták nézni, hogy melyik állam próbálkozik be nála.
Meg az is lehet hogy áramszedöje volt....gondolom az összes fehérgalléros bünözöt aki a politika környékén megfordul azt is ezzel lehet mosdatni....direkt hagyják öket hogy kitutizzák ki próbálja öket megzsarolni....majd utána hagyják öket futni hogy valóban zsarolhatóak legyenek. Logikus bmeg....biztosan Borkai is csak cselböl döngetett kurvákat a havi pénzéböl és pl. a család elött meg nem volt zsarolható vele???
Le kellene jönni a sok Mission Impossible nézésröl cimbora:)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 10:36:54

" Amerikában 10 év feletti letöltendő lett volna"

Amerikában se adnak ennyit képnézegezésért.

A maximális büntetés gyüjtügetésrt 5 év, s készítésért, terjesztésért meg 10 év.

10 év felett csak az aktív pedók kapnak, akik ténylegesen szexelnek kisgyerekkel.

nemecsekerno_007 2020.07.10. 10:38:20

@HaD: Lehetsz naív, alapvető emberi jog. Amit én írtam le, annak sincs nagyobb valóságalapja mint a tiédnek. Nem adnak annyi infót.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 10:38:50

"Jeffry Epstein és Prince Andrew"

Akik NEM pedofilok. Csak szeretik a kamaszlányokat. AMit tetttek, az Mo-on nem is lenne bűncselekmény, mert 14 év felettivel szabad a szex.

Az egy amerikai marhaság, hogy 18 év a korhatár, így a 17 éves nővel és az 5 éves gyerekkel szexelőt AZONOSAN minősítik.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 10:41:10

@Arcade Macho:

Így van. Ezek egyike se pedofil.

Hanem megszegték a kiskorúval való szex tilalmát, aminek korhatára az USA-ban átlagosan 18 év.

Végre meg kellene értenie az embereknek: a pedó serdületlen gyerekekre gerjed, de 14-15-16 éves kamaszokra.

lobaszopiatej 2020.07.10. 10:42:03

@Eugene Horse: pedig pár hetes hír, hogy a házasságok 1/3-a a világon kiskorúakkal történik. Nem én találtam ki. Ennyi embert kéne kényszergyógykezelni??

arthurthedent 2020.07.10. 10:42:28

@Eugene Horse: "simán lehet igaz, ha ez már a huszonkettedik elítélése volt, és többszörös különös visszaeső volt :) Csak ezt nem szokták hozzátenni az ilyen öt forintért kerültem börtönbe sztorikhoz :)"

Pontosan. Meg bűnszövetségben, meg megfenyegette a boltost és akkor már rablás, meg nem tanúsított megbánást meg életvitelszerűen... :)

Mert amúgy ez egy szabálysértés és megússza egy kisebb pénzbüntetéssel.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 10:42:51

@Fikalnyik Eugén:

Régóta van magyar képviselet Peruban.

Én is ott éltem a 70-es években kisgyerekként, apám a magyar kereskedelmi kirendeltségen dolgozott.

Emmett Brown 2020.07.10. 10:44:48

@nemecsekerno_007: jaja, az egész világ a magyar kormányon próbál fogást találni, de Orbán mint a legkisebb királyfi mindent elhárít.

Ja, és ezek az erők a világon mindenhol azt csinálnak amit szeretnének a szinte végtelen hatalmukkal, csak a magyar kormányba törik bele mindig a bicskájuk.

Egyébként amit csinálsz, az pont az, amiért az emberek fasza kivan a PC-vel, azaz nem lehet szinte már semmivel és senkivel kapcsolatban értelmes kritikát megfogalmazni, mert azonnal személyeskedésnek veszik, és arra hivatkozva támadnak vissza.

Serény Vélemény 2020.07.10. 10:45:04

@MAXVAL bircaman közíró: ez nem így van, a szexrabszolgaság, emberrablás, nemi erőszak, pénzmosás mind btk-s bűncselekmény, és ezt epstein elkövette. És az is érdekes, hogy hogyan tudta a saját nyelvcsapját eltörni egy egyedül, egy megfigyelt börtönzárkában...

arthurthedent 2020.07.10. 10:45:10

@MAXVAL bircaman közíró: "Én is ott éltem a 70-es években kisgyerekként"

Tudjuk, rajta vagy a képeken. :D

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 10:45:26

@de let e ...:

Az átvilágításon kb. a következő történik:
- átnézik az ember önéletrajzát, egyeztetik a valósággal,
- megnézik a közeli rokonokat,
- kikérdezik az embert.

Egy jól titkolt ügyet nem fog egy átvizsgálás se felderíteni, az ember fejében nem lehet belelátni.

A pedók nagy többsége betegnek tekinti saját magát, így jellemzően a családtgaok előtt is titkolja nemi orientációját,

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 10:48:48

@lobaszopiatej:

A perui szabáy azonos a magyarral: 14 éves kortól szabad a szex. Viszont 18 év alatt tilos pornó felvételt készíteni.

HaD 2020.07.10. 10:54:13

@Ekrü: orbán külügyébe kezdett a barom majd gyurcsányéknál "természetesen" elöre lépett és aztán újra orbánék is elismerték "nagyságát"....ez csak azt bizonyítja hogy ez a banda mennyire összefonódik...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 10:54:59

@arthurthedent:

A hiszti egyébként akkora, hogy nem pornográf meztelen gyerekképért üldözés jár a legnagyobb netes fórumokon.

Engem a FB letiltott, mert a SAJÁt csecsemő képemet feltettem, ezt: www.flickr.com/photos/bircamax/8236921203/in/album-72157632153288830/ - most komoltan, ez tényleg egy pedofil pornókép? (Aztán a FB feloldotta a tiltásomat, tekintettel, hogy én vagyok rajta, meg nem látszanak a nemi szervek, de a képet törölte.) Miféle marhaság ez?

HaD 2020.07.10. 11:05:50

@MAXVAL bircaman közíró: az átvilágítás még Mo.-on sem ilyen laza...bár a magyar rendszert nem ismerem de minimum a vagyon nyilatkozat és a közösségi oldalakon való jelenlétet lecsekkolják ,legalább is ez a Minimum...pont amiatt mert a fogadó ország úgy is le fogja ellenörizni a faszit...lásd még a NAV botrányt az USA-val:)

lobaszopiatej 2020.07.10. 11:06:54

@Eugene Horse: a minél korábban elkezdett és minél több szülés 100 évvel ezelőttig (azaz szülni 8-9 gyereket 30-ig), elfogadott társadalmi norma volt.
Nem azt mondom hogy ez ma is jó (ma már nem kell annyit szülni), de a férfiakat az izlésük miatt nem kellene meghurcolni és betegségként kikiáltani (USA-ban "találták fel" ezt a betegséget), egy 21.századi feminista norma miatt, ami 100 évvel ezelőtt még egy elvárt helyes izlésnek minősült.

arthurthedent 2020.07.10. 11:06:59

@MAXVAL bircaman közíró: Hiszti van. Ebben is, meg másban is. Ez mondjuk engem nem érint, de persze van egy csomó dolog, ami érint és hiszti van belőle.

Például a bevándorlás, muszlimok, izraeliták, nem fehérbőrűek, nem heteroszekszuálisak, jobboldaliak, nácik mint hisztitéma. Ha azt mondod, hogy a szerencsétlen német katona hősi halált halt már véged van mint a botnak.

Annak idején a kommunisták voltak ilyenek, azt hittem vége, pedig dehogy.

Arcade Macho 2020.07.10. 11:07:03

@MAXVAL bircaman közíró: "Én is ott éltem a 70-es években kisgyerekként, apám a magyar kereskedelmi kirendeltségen dolgozott."

na es voltak fotopartik akkor?
cukorka elleneben megtettel egysmast ?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 11:09:45

@HaD:

Már a kommunizmusban is formalitás volt ez, pedig akkor a szervek bármit megtehettek.

Apám diplomáciai státuszban volt 1970-1986 között, ott eleve kellett átvilágítás, sőt anyámnak is kellett csak merft "feleség".

HaD 2020.07.10. 11:10:20

...csak megjegyzem hogy az USA jelenleg kiterjdt op-ban van pl. Peruban is a kábszer kereskedelem leszorítása miatt...valszeg így akadtak a cimbora nyomára is hisz egy idöben az USA-ban is szórakozott....úgyhogy ne legyünk már biztosak benne hogy pl. nem volt érintett a kokó piacon is....ahonnan tudhatta pénzelni a szenvedély"betegségét"....

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 11:11:28

@Arcade Macho:

Azt ugye tudod, hogy a pedoflia elterjedtsége 0,1 %, azaz átlag minden ezreik ember, s ezek 90 %-a nem csinál soha semmit.

Szóval annak esélye, hogy talákozol egy pedóval kb. mint a négyes találat esélye az ötöslottón.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 11:14:17

@arthurthedent:

Ahhoz képest sokkal rosszabb lett.

Szerencsére nálunk Kelet-Európában a liberális cenzúra sokkal kevesebb hatalmmal rendelkezik, így a szólásszabadságunk is még él.

2020.07.10. 11:21:41

Legyen a pedofil képek gyűjtése hungarikum!! Ahogy olvasom a seggnyalók hozzászólásait, akkor mindenképpen odavaló, ahogy a kurvák hátsójáról a kokó felszívása is.
Sót szeretném felszólítani a CÖF vezetőit, hogy itt az ideje egy felvonuláson kiállni a magyarok jogaiért a pedofil képek gyűjtésére.

chrisred 2020.07.10. 11:53:22

@MAXVAL bircaman közíró: A cél, hogy 100% ne csináljon semmit, mint ahogy az is cél, hogy az emberölést potenciálisan elkövetők 100%-a ne öljön meg senkit.

Istvan Gulyas 2020.07.10. 11:57:32

@Arcade Macho: Nem csak 17 eves, hanem fiatalabb gyermekek is voltak, de a becserkesz folyamata is fontos, es hogy kihasznaltak szexualisan vedtelen gyermekeket. Nem veletlen iteltek el Epsteint, es nem veletlen nem akar az FBI al talalkozni Prince Andrew.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 11:57:42

@chrisred:

Tudomásul kell venni, hogy ez elérhetetlen cél. Különösen a mai másságtapsoló liberális propaganda miatt.

S okosan kell megválogatni az eszközöket.

Ekrü 2020.07.10. 12:01:57

@HaD:
"ez csak azt bizonyítja hogy ez a banda mennyire összefonódik... "-Nem, ez csak azt bizonyítja,hogy Kaleta eddig jól titkolta.Ha valaki jó szakember,a családja /rokonai/szomszédai nem mondanak róla rosszat,akkor miért kellene gyanakodni bárkinek is?Hisz,láthatóan a saját közvetlen családja sem vett észre semmit.Azt te sem gondolhatod épp ésszel,hogy akad olyan ember legyen az jobb vagy akár bal oldalon aki ilyen dolog felett szemet huny.Az viszont beszédes,hogy míg a Fideszes politikusok mind felszólaltak ellene és a törvény szigorítását kérik addig az ellenzékieknek csak az Orbánozás jut erről is az eszébe.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:03:12

@chrisred:

A normális emberi társadalomban a meztelen gyerek nem szexuális tárgy, hanem természetes jelenség.

Normális az, hogy a YT letiltotta a 30-perces filmemet, melyen az unokám látszik, egy 20-másodperces rész miatt, ahol meztelenül megy ki a szobából a teraszra? Egy 2-éves gyerek egy nyilvánvalóan nem erotikus helyzetben pedofil veszély?

Csak azért nem kaptam profiltiltást, mert évtizedes felhasználó vagyok, ellenőrzött státusszal. De a filmemet csak én léthatom, rátették a "private only" státuszt, amit a szerzői jogsértő anyagok esetében szoktak csinálni (azaz nem törlik, de csak a feltöltő látja, senki más).

chrisred 2020.07.10. 12:04:28

@MAXVAL bircaman közíró: Semmiféle libeális propaganda nem pártolja a kisgyerekek szexuális kihasználását, pont ellenkezőleg, a gyerekjogok szélesítésére törekszik. Lehet, hogy elérhetetlen cél, de a társadalom számára fontos, ezért haladni kell az optimum felé.

Istvan Gulyas 2020.07.10. 12:05:48

@lobaszopiatej: Ezt nem tudjuk.

Szamatal szexualis bantalmazoval dolgoztam, es ami kiderul roluk, es nyilvanossagot kap, az alatalaban a jeghegy csucsa. Altalaban jol alcazzak magukat, es kulonfele programokat hasznalnak, amikor a dark weben wannak (TOR). Nehez oket igy beazonositani.

Aztan ha fenn vagy a dark weben, ott a chat szobaban elindulnak az otletelesek a tobb tizezer pedofil kozott, es bizony itt, a konkact buncselekmenyek is szoba kerulnek. Es annak kulonbozo modjai.

Mindezet egy mar elitelt pedofil meselte el nekem reszeletesen egy angliai bortonben, ahol ki kellett hallgatnom, egy ugy kapcsan.

Mivel Kaleta Gaborrol, a magyar hatosagok semmit sem deritetettek ki, es szinte ugy viselkedtek, mint akiknek az a feladata, hogy felmentsek, ezert el tudom kepzelni, hogy szamtalan olyan dolog is van Kaleta Gabor eleteben, amit nem tudunk. A 19.000 porno kepet gyerekekrol, azt tudjuk, de mi lehetett ott meg?
Mi allitotta volna meg, hogy kiellje hajlamait? A Peru is erdekes kerdes, hogy miert is oda kerult? Talan ott konnyebb volt aldozatokat szerezni, venni?
Szamtalan kerdes van, amit meg erdemes lenne megvizsgalni.

Arcade Macho 2020.07.10. 12:06:41

@MAXVAL bircaman közíró: jo de mint echte hoch cigany szarmazasu magyarkent csak kapva kaptak a magadfajtan hogy valami unikum vagy, es biztosan nagyon meg akartak szerezni
gondolom nem is czukorkaban mertek a fejadagodat, hanem sokkal nagybb erteku lehettel nekik

chrisred 2020.07.10. 12:08:25

@MAXVAL bircaman közíró: Normális emberi társadalomban az emberek el tudják különiteni a privát szférájukat a nyilvános, közösségi életüktől. Régen se tologatták a szülők a gyerekek meztelen fotóit az utcán minden ismeretlen járókelő arcába, annak a családi albumban volt a helye.

Istvan Gulyas 2020.07.10. 12:08:40

@arthurthedent: Ott volt az igazgato is, aki ezt megerositette.

Az intezmeny egyik vezetoje hivott el, mert volt az egyik eloadasomon es meg szerette volna mutatni az intezmenyuket.

Arcade Macho 2020.07.10. 12:10:51

@Istvan Gulyas: Andras herceg akkor 12 evessel fajtalankodott?
van errol informaciod?
vagy csak frocsogsz?

Andras herceg meg azert nem akar talalkozni az FBI -al mert az FBI az egy kocsog eroszakszervezet buzerans banda, a rendes titokszolgalat az az emájsziksz
vagy most mi lesz a kovetkezo, szol a Moszad vagy a KGB legkozelebb hogy egy koztiszteletben allo emberke menjen oda felszopni az aktialis vezetot? ha ezek megvoltak akkor legkozelebb az alban titkosszolgalat jon hogy ok a faszukra akarjak huzni Erzsebet kiralynet es akkor jelentkezzen mar legkozelebb naluk? vagy tenyleg mit kepzelsz ?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:11:16

@roli101:

A kereszténység tiltja mind az erőszakot, mind a házasságonkívüli szexet. Ahogy egyébként az iszlám is. Meg a judaizmus.

Nem a pedofliát akarjuk támogtani, hanem a pedofíliaellenes címszó alatt művelt marhaságokat.

Ahogy elítéljük a családon belüli erőszakot is, de nem akarjuk az ez elleni harc leple alatt a feminista-genderista családrombolást.

Ami pedig a csonkítást illeti, egy csomó csonkítás engedett kulturálisan. Kislányoknál füllyukasztás ma is teljesen általános még a legliberálisabb nyugati államokban is. Az USA.ban pedig a nem zsidó és nem muszlim vallásúak körében is gyakori szokés a fiú körülmetélése.

Személyesen nekem is borzasztónak tűnik a női körülmetélés, de azt hiszem mondjk egy japán vagy egy mongol számára legalább ennyire borzasztó a férfi körülmetélés. Annak idején a XIII. századimongol birodalom elleni lázadás egyik oka volt Kínában, hogy a kínai muszlimok sérelmezték Dzsingisz Kán rendeletét mindeni körölmetélés barbárrá nyilvánításáról és betiltásáról.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:15:10

@Arcade Macho:

Andrew herceg ellen konkrét az a "pedofil" vád, hogy haverja, Epstein kiküldött neki egy 17 éves prostit, s szex zajlott közöttük.

Magyarul: Andrew nem pedó. Egy normál pedó számára egy 17 éves lány kb. ugyanannyira érdektelen, mint egy normál férfi számára egy óvodás, azaz sehogy se.

Arcade Macho 2020.07.10. 12:17:36

@roli101: "Én úgy látom, hogy pont a liberálisok nem tűrik a pedofíliát, női csonkítást, mint ősi hagyományokat."

jaaaaaaaaaaaaaa hogy fullba toljuk a kretent?
hany libbancs ment el Afrikaba TUNTETNI hogy ne csonkitsak meg az ottani noket?

es orola(orola mint himnemu vagy nonemu vagy valami mas a 72 nemi identitas kozul) mit szolsz ? Desmond Napoles
nala hany liberalis barom ment oda tuntetni?
marmint ugy ertem amikor nekiallt buziskodni akkor nem az hogy a sok liberalis barom az felallva tapsolt hogy kielheti a szekszualitasat hanem konkretan azt hogy ELLENE leptek fel? hogy ne arulhassa a testet a pedoknak? szoval hany liberalis ment oda TUNTETNI ELLENE?

consul 2020.07.10. 12:19:42

Szerintem ez egy megnyerhetetlen társadalmi igény. Ha tényleg ösztönszerű késztetés van bennük a gyerekek iránt, akkor 20 év börtönnel való fenyegetés sem tartja vissza őket. Ha nem nézhet netes pornót, akkor fogja magát és lesétál egy játszótérre és leül egy padra vagy a strandon nézegeti a fürdőző gyerekeket. Ezt hogyan lehet megakadályozni?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:19:42

@chrisred:

A technikai haladás változtat a dolgokon. Kihat rájuk.

A fénykepezés általános elterjedése (XIX. sz. 80-as évek) az emberek csak festményr készítetttek magukról, s nyilván csak a felső rétegnek volt erre pénze. Majd amikor a fénykpezés olcsóbb és elérhetőbb lett (XX, sz, 40-es évek) immár mindenki elkezdett fényképezni.

Aztán amikor eljött az olcsó digitális technika (2000 után) meg hirteken megszázszorozódott a fényképek száma.

Arcade Macho 2020.07.10. 12:20:32

@MAXVAL bircaman közíró: igen ez igy van
ezert talalom alsagosnak Andras herceget es ezt a Kaletat egy lapon emlegetni

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:25:32

@consul:

Nekem van pedó ismerősöm, első kézből tudom mi ez a helyzet.

A pedók zöme nem akarja magát kiélni, mert betegesnek tartja a nemi orientációját. Talán 10 % lehet az, aki akcióba lép, de ezek is jellemzően passzívak: magyarul a neten keresnek megfelelő tartalmat.

Továbbá számtalan nem-pornográf, de erotikus pedó élmény szerezhető teljesen legálisan. Nekem a haverom mondta példának: neki a mazsorett táncos kislányok olyan, mint nekem a sztriptíz (ez a haver heteroszex pedó).

Haver azt mondta: ha egy pedó nem képes magát visszafogni, vagy legalábbis megelégedni a legális lehetőségekkel, akkor kasztrálni kellene az ilyet. Ezt egy pedó mondta, s ez az általános vélemény. Azt mondja, ez ugyanaz, mint egy piromán, aki képtelen magát visszafogni, vagy nem elég neki egy legitím tűz.

consul 2020.07.10. 12:27:25

@Ekrü: Sima karrierdiplomata pályát járt be. 2003-ban kezdett a külügyben, pár év után kihelyzték konzulnak, majd újabb budapesti külügyes meló, majd megint külszolgálat már nagykövetként. Ez általános gyakorlat. Közben kormányok jönnek-mennek...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:29:15

@Arcade Macho:

Amerikában ezt mind összemossák.

Volt tavalyelőtt egy műsor a NatGeo-n, ott mutattak be egy listázott "child sex offendert". Olyan 50 év körüli ember, akit 30 évvel korábbi tetttéért máig nyilván tartják. A léyeg: 20 évesen volt egy 17 éves barátnője. Ja, s a "megerőszakolt" "gyerekkel" immár 30 éve házas, s van több gyerekük.

De mivel rajta van a listán, mindenki azt hiszi, ő valami pedó erőszakoskodó alak.

Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel 2020.07.10. 12:31:25

"egyik fiatalkorúak börtönében jártam Debrecenben, akkor volt ott olyan fiú, aki 200 Ft nyi szalámi lopásáért kapott 1 évnél több letöltendőt."

hazudott neked

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:33:53

@Ekrü: @consul:

A külügyi szolgálata azon kevés területek egyike Mo-on, ahol a politika alig számít. Kormányváltáskor csak a legfontosabb posztokon szokás leváltani és új embert kinevezni.

Nekem van több rokonom,ismerősöm ebből a szférából.

Mivel gyakorlatilag egész rokonságom ballib, jól tudom: senkit se váltott le a Fidesz. Egyszerűen ez nem szokás.

Ha egy diplomata mandátuma lejár, akkor esetleg Fidesz.közelit neveznek ki, de még ez se feltétlenül igaz. Még nagykövetek esetében se.

Nyilvén a fontosabb nagyköveti posztokra kormánybarát embereket neveznek ki, de még ott is az a szokás, hogy az előző kormány áltak kinevezettek mandátumának végét kivárják.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:35:07

@chrisred:

Dehogynem. A homokosok védelme, érdekeinek követése része ennek. Aztám a genderizmus, a feminizmus is.

Ekrü 2020.07.10. 12:36:22

@consul: Ez így igaz.De magyarázhatod te az itt összegyűlt "Orbánfóbiásoknak",no meg azoknak a blogíróknak akik megpróbálnak politikai tőkét kovácsolni kisgyermekek kihasználásából...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:36:49

@Arcade Macho:

Ne hoggy a liberális médiáknak, melyek szerint átlag minden harmadik férfi pedofil.

Ekrü 2020.07.10. 12:37:52

@MAXVAL bircaman közíró: Ez így igaz.De magyarázhatod te az itt összegyűlt "Orbánfóbiásoknak",no meg azoknak a blogíróknak akik megpróbálnak politikai tőkét kovácsolni kisgyermekek kihasználásából...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:43:08

@Ekrü:

S mégis: ezt a csatát elbukta a ballib agytröszt. Pedig mindent megtettek.

Én különösen Börni Viharszon röhögtem, aki láthatólag még a fejmozgását is begyakorolta tükör előtt, lásd www.youtube.com/watch?v=cBJVxUS0wgA - csak azt nem mondta meg neki senki, hogy a mesterkélt műfelháborodás kontraproduktív.

Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel 2020.07.10. 12:46:13

@roli101: igen, nem tűrik, biztos sokat posztolnak a facebookon a témáról

lobaszopiatej 2020.07.10. 12:47:07

@Istvan Gulyas: "Mi allitotta volna meg, hogy kiellje hajlamait?"
Neten képeket nézegetni egy zárt szobában elkülönülve, meg a kisfiúbaszás ég és föld.

Aztán, a bűnelkövetők többsége például barna szemű.
Adjunk nekik injekciót vagy kontakt lencsét, hogy kék szeműek legyenek, mert belőlük kevesebb a bűnöző.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:50:08

@Eugene Horse:

Ez nem igaz.

Ahogy ez a normál pornóiparban is van, itt is a tartalom kis része iparszerűen gyártott.

Szóval az az érv egyszerűen nem iagz, hogy "ha nem lenne kereslet, nem lenne gyártás se". Szóval ez nem olyan, mint a kábítószerfogyasztás.

S még a pedópornó gyártók se feltétlenül szexelnek az áldozattal (az akciózás kisebb rész). A legjellemzőbb módszer, hogy gyerekeket átvernek a neten, s ennek részeként ráveszik őket fényképezzék le magukat meztelenül, maszturbálva, stb.

A jellemző módszer: gyerekfórumokon gyereknek adja ki magát a pedó, majd ráveszi az igazi gyereket képek egymésnak küldéslre, persze saját képnként hamisat küld. Aztán az ilyen ember elkezdi terjeszti a képeket részben pémzért, részben ingyenesen, pedó hálókon.

Egyszerűen nem igaz az az elterjedt vélekedés, hogy az ilyen képeken tényleges pedó szex van. Van ilyen is, de nem ez a jellemző.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 12:52:12

@roli101:

A gondolkodó ember átlát az ellenzék mesterkedésén.

Még akkor se fogunk a Fidesz ellen tünteni ezért, ha ténylegesen hülyeséget csinálnak.

Ebben a konkrét Kaleta-ügyben pedig még ez se történt, a Fidesz nem hibázott. Most valószínűleg fog, mert abszurd büntetéseket fognak bevezetni a pedók ellen, a közhangulat miatt.

Almandin 2020.07.10. 12:54:07

@lobaszopiatej: Neked aztán beteg gondolkodásod van. A hírekben is megjelent, hogy egy nemzetközi gyermekpornográf hálózat felgöngyölítésekor bukkantak Kaleta nyomára és a letöltött képek között voltak kifejezetten erőszakos tartalmak is. Nem szülők által feltöltött strandolós kép volt a többsége.
A fiatalkorúakkal folytatott szex más kategória. A pedofília a gyermekek iránti vonzalom, tehát aki még nincs kifejlődve. Magyarországon 14 év felett beleegyezéssel létesíthető nemi kapcsolat, ha valaki 18 feletti, az nem illegális. Viszont-helyesen-a 18 év alattiakat még védi a törvény, róluk nem legális pornóképet készíteni, terjeszteni. Ennek az az oka, hogy amíg valaki nem teljesen cselekvőképes jogilag, ne csináljon hülyeséget, mert egy képpel később is visszaélhet bárki, tönkreteheti a karrierjét.
Kaletára visszatérve keveset kapott, én kb. 10 évre lecsukattam volna. Ez nem ártatlan időtöltés, gyerekeket erőszakolnak meg azért, hogy a perverzeknek legyen elég netes tartalom.

chrisred 2020.07.10. 12:57:00

@MAXVAL bircaman közíró: Ezeknek semmi közük nincs a gyerekek szexuális kihasználásához.

Almandin 2020.07.10. 13:02:35

@MAXVAL bircaman közíró: De bűncselekmény, mert először is ők emberkereskedő hálózatot tartottak fent, szexuális kényszerítések sorozatában bűnösök. Másrészt a prostitúció csak a nagykorúak esetében legális. Ráadásul 12-13 éves lányok is voltak köztük, az már szerintem perverz, ha egy felnőtt ennyire fiatal, épphogy csak kamaszodó lányokra bukik. Itt egy cikk, miféle aljas bűncselekmények sorozatát követte el az Epstein-banda:
www.magyarhirlap.hu/kulfold/20200116-igazi-szornyeteg-kepe-rajzolodik-ki-a-jeffrey-epstein-ellen-keszitett-vadiratbol
A disznót egyébként szerintem kinyírták. Kicsi az esélye, hogy öngyilkos lett. Szerintem a befolyásos ügyfelei ölették meg, mert féltek, hogy rájuk vall.

chrisred 2020.07.10. 13:02:57

@MAXVAL bircaman közíró: Igen, a technikai fejlődés más irányba tereli a családok védelemre szoruló tagjairól való gondoskodást. Ma (legalábbis mifelénk) nem kell kardot/vasvillát ragadni a védelmükben, viszont ismerni kell, milyen veszély leselkedhet a személyükre (a személyes méltóságukra, becsületükre) a virtuális térben.

Almandin 2020.07.10. 13:18:16

@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: Valószínűleg leülte a büntetést, mert nem tudta kifizetni. Szabálysértések esetén (kis összegre elkövetett lopás szabálysértés) pénzbírság van, amit ha valaki nem fizet ki, leülheti. A fiú esetében is ez történhetett.

Almandin 2020.07.10. 13:25:35

@MAXVAL bircaman közíró: Amerikában valóban vannak olyan törvények, amelyek a józan ésszel teljesen ellentétesek. Egy 20-17 éves pár teljesen normális és egészséges.

Fikalnyik Eugén 2020.07.10. 13:28:07

@MAXVAL bircaman közíró:
Nem az a kérdés, hogy miért építgette a 70-es években apád szovjet megbízásra magyar papírokkal Velasco balos diktatúráját. Nyilván Chile ellensúlyozására. Az összes komcsi ország az NDK-tól Csehszlovákiáig tartott fenn Etiópiától Nicaraguáig képviseletet mindenütt, ahol reményük szerint befolyást szerezhettek.
Most mi a sz*rt keresünk ott?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 13:29:25

@roli101:

Mindig az igazat írom.

Eleve ez egy politikamentes téma, hiába is erőlködnek a ballibantak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 13:30:20

@Almandin:

Nem mondtam, hogy nem bűncselekmény.

Azt mondtam: nem pedofil cselekedet.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 13:32:11

@chrisred:

Nem igazán látom a veszélyt saját 2-hónapos meztelen képem feltételében a FB-ra.

Szerencsér a flickr - amit alapból használok képeimhez - normálisabb, tényleg csak a VALÓDI pedó tartalmat tiltják.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 13:33:11

@Almandin:

Sőt, AMerikában ha két 17 éves szexel egymással akkor is üldözik őket. Nem vicc.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 13:36:16

@Fikalnyik Eugén:

Mo-nak Kádár alatt több követsége volt, mint manapság.

S különösen a nem-komcsi, de bartáti országokat kedveltük.

Apám kereskedelmi titkár volt, nem az a poszt, ami döntéshozói jogosítványokal rendelkezett,

Indriq 2020.07.10. 13:41:18

Végig se olvasom, de király látni, hogy akik eddigis a fütyeszért kommenteltek most is védik, pedig az a két agyatlan ( kocsis és dajcs) is kikelt az ítet miatt. Azt kell gondolham, kubaszov is pedo lehet, hogy a csicskáival védeti.
De nem ezért írtam.
Össze kéne dobni egy motorra ovinak.... :)

nemecsekerno_007 2020.07.10. 13:42:28

@Emmett Brown: Kár volt előadni ezt a ,,rohadj meg Nyuszika az emelőddel együtt,, dumát. Amúgy meg küldd el a bankkártyád, PIN kóddal. Bízhatsz bennem. Szeretet és Világbéke.

Almandin 2020.07.10. 13:45:21

@MAXVAL bircaman közíró: Amerikában ez államonként változó. Van, ahol valóban ilyen szigorú és értelmetlen törvények vannak, máshol a beleegyezési korhatár alacsonyabb.

arthurthedent 2020.07.10. 13:48:04

@MAXVAL bircaman közíró: "A kereszténység tiltja mind az erőszakot, mind a házasságonkívüli szexet. "

Ja, a nőknek. :D

Almandin 2020.07.10. 13:48:45

@MAXVAL bircaman közíró: Egy átlagos 12-13 éves még csak épp kezd kamaszodni, a teste inkább gyerekes, mint felnőttes. A lelke se felnőttes még. Egészségtelen, ha egy 18 feletti vonzódik hozzá. Sőt, én már azt a 16-17 évest se tartom normálisnak, aki a kiskamaszokhoz vonzódik.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 13:49:25

@arthurthedent:

Mindenkinek tiltja, férfi8aknak is. Még menyasszony és vőlegény közt is, bár ez manapság hívők se tartják be, persz ez kisebb bűn, hiszen helyrehozható.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.10. 13:53:42

@nemecsekerno_007: A remek lehetőség az - sajnos - hogy a költségvetési hiány már az ötszöröse az éves tervezettnek. Ebből lesz ám az újabb IMF hitel! Ami nagyon betesz majd az országnak. Elinflálják a forintot, stb. A külkereskedelmi mínusz fél milliárd euró volt május hónapban, ami azt jelenti, hogy év végére a devizatartalék a 16 milliárd eurós szint alá eshet, amikor a Gyurcsányék az IMF-hez fordultak.

@MAXVAL bircaman közíró: Óh! A pedolibbista dolgozik és igyekszik természetesnek beállítani a gyermekekhez való szexuális vonzalmat. Te féreg! Nem hagyod abba?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 13:56:11

@Almandin:

Kultúrafüggő és egyénfüggő is.

12-15 között van, a fehérek között hamarabb, a sárgák később, a négerek közpen. De erősen egyénfüggő is.

Ez ott releváns, ahol a szex ehhez kötött. A muszlim jog szerint pl. ha már volt vérzése a lánynak, akkor lehet vele szexelni, persze csak házasság után.

Fiúknál meg a szőrzet megjelenése sázmít felnőtté váltó tényezőnek.

Velem egyszer megesett, 16 évesen, hogy tetszett egy 12 éves lány, de ez kivétel. Általában a nálam idősebbek tetszettek, olyan 10-15 évvel idősebbek. S 2 barátnőm volt nálam fiatakabb (1 évvel).

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.10. 13:57:35

@MAXVAL bircaman közíró: Érdekes, mennyire tisztában vagy a témában. Elmondta az ügyvéded Szófiában, miért nem kaptál a magyar ügyeid miatt USA vízumot?

"Amerikában se adnak ennyit képnézegezésért.
A maximális büntetés gyüjtügetésrt 5 év, s készítésért, terjesztésért meg 10 év.
10 év felett csak az aktív pedók kapnak, akik ténylegesen szexelnek kisgyerekkel."

Arcade Macho 2020.07.10. 14:02:11

@roli101: "De arról nem hallottam, hogy kint lettetek volna a fidesz székháza előtt és tüntettek volna a pedofil, kokós, kurvázós fideszesek szigorú megbüntetése mellett, mert a keresztény értékeket bemocskolják. Ez lenne a dolgotok, ha lenne gerincetek, nem pedig itt mentegetni őket jó pénzért."

tehat BESZELTUNK a gerinctelen fereg alliberalisokrol akikrol te kijelentetted hogy ok SOSE allnak ki a pedok mellett ezert felhoztam neked Desmond Napoles peldajat es hogy legyszi mutassal mar nekem videokat amikor az alliberalisok eppen nem felszopkodjak hanem TUNTETNEK ellene

az hogy liberalis letedre neked termeszetes hogy "kieli a szexualitasat ez a beteg gyerek az azt jelenti hogy az o performancára szoktad polirozni a bohocot
nos miutan kitargyaltuk hogy a magadfajta liberalis barmok milyen allatok, utana tenyleg raterhetunk, hogy TE miert segited ennek a beteg gyereknek a kizsakmanyolasat? es a magadfajta allat liberalisoknak miert megengedheto az hogy ezt a szerencsetlen gyereket a magadfajtak arra hasznaljak csak hogy kiverjetek ra?

arthurthedent 2020.07.10. 14:11:30

@MAXVAL bircaman közíró: "Mindenkinek tiltja, férfi8aknak is. Még menyasszony és vőlegény közt is, bár ez manapság hívők se tartják be, persz ez kisebb bűn, hiszen helyrehozható."

Neked általában fogalmad sincs, hogy a kereszténység mit tilt és kinek. Különben is a bibliát szó szerint értelmezni eretnekség. :D

Törpvadász 2020.07.10. 14:41:36

@MAXVAL bircaman közíró: De az. Színtiszta pedofília. Ne mosdasson senkit, mert ett nem lehet lepuceválni.

Törpvadász 2020.07.10. 14:43:57

Aki leírja erről a féreg K.-ról, hogy keresztény, az szégyellje magát. A szájára se vegye ez a tetű ezt a szót, mert a gennyes aljas tettével kiírta magát a keresztények sorából.

Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel 2020.07.10. 14:50:30

@Almandin: sehogy sem jön ki a matek. nézd meg a büntetési tételt. hazudott a gyerek, kár ezt ragozni.

blaubner 2020.07.10. 15:10:01

1) a faszi 19 ezer képet töltött le és tárolt, ez alapján szerintem komolyan beteg, akit elsősorban kezelni kellene, viszont azt szigorúan, akár zárt pszichiátrián, de ennek mértékének megállapítása már a pszichológus / pszichiáter szakemberek feladata
2) képek nézegetéséért nem biztos, hogy komolyabb letöltendő büntetés helyénvaló és arányos ítélet lenne, mivel nem lehet megbízhatóan bizonyítani, hogy a passzív nézegetésen kívül bármi aktív bűncselekményt is elkövetett vagy elkövetne - hol húzzuk meg a határt, pl. aki meggyilkolt áldozatokról nézeget képeket, az is bűnös, mert ezzel az erővel azt is le lehetne csukni
3) az megállhat, hogy aki pedofil képeket tölt le (akár illegálisan, akár fizetve érte), az ezen keresztül támogatja a gyermek pornográfiát, de mivel a többség úgysem bukik meg, ezért ennek sem lenne nagy visszatartó ereje
4) a társadalmi felháborodás szerintem jogos, csak ezeket az elvárásokat nehéz jogilag megfeleltetni
5) én személy szerint nem a felfüggesztetten vagyok felháborodva, hanem a nevetségesen alacsony pénzbüntetésen, ha pl. kap egy 10 millió forintos büntit, és mellette pl. kötelezik, hogy nyilvános szerepléseken keresztül ítélje el a gyermek pornográfiát (az ittas autóvezetőkhöz hasonlóan), akkor annak komolyabb hatása lehetne.

BOAR 2020.07.10. 15:10:16

"Kaleta Gábor ügyéről a kormányfő azt mondta, hogy az enyhe ítélet a bizonyíték arra, hogy az ügyészség és a rendőrség nem áll a kormány befolyása alatt, máskülönben ötször ekkora büntetés született volna."
Azért van bőr a pofáján a felcsúti kancigánynak...

BOAR 2020.07.10. 15:12:46

@blaubner: Ezeket a képeket nem lehet "csak úgy" letölteni miközben a mákosguba receptjét keresed a neten. Ergó támogatta vele a tényleges bűnelkövetőket innentől nem az "ártatlan képnézegető" kategória...

BOAR 2020.07.10. 15:15:35

@MAXVAL bircaman közíró: Ne vergődj. Már azok számára is bebizonyítottad, hogy pedofil vagy akik eddig nem kísérték figyelemmel a ténykedésedet.
Erről a nagy tájékozottságról meg a pedó barátodról szóló meséről Freud egy szép kerek történetet tudna előadni... :-)
Mondjuk eddig sem volt kétséges, hogy megérdemelnéd a golyót...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 15:16:11

@BOAR:

A ballibek kezdték a hisztit. S hidd el, a Fidesz ebben sokkal jobb.

A ballibek sose gondolkodnak 1 lépésnél távolabb.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 15:17:14

@BOAR:

Ha pedó lennék, bevallanám azonnal. Nem szokásom semmit titkolni.

Közismert, hogy mik a szex preferenciáim.

BOAR 2020.07.10. 15:24:16

@MAXVAL bircaman közíró: "Közismert, hogy mik a szex preferenciáim. "
Közismertebb, mint az magadnak be mernéd vallani... Amit itt előadtál a kaleta üggyel foglalkozó blogokon a témában, az egy gyönyörű esettanulmány, egy alapos, mindenre kiterjedő beismerő vallomás. Még ha (tudatosan) nem is ez volt a célod. Meglehet, a tudatalattid sikoltozik a segítségért.
Egy golyó. És sok probléma megoldódna.

n3spr3ss0 2020.07.10. 15:25:25

A birka úgy repül erre a témára, mint légy a szarra. Az kiabál, akinek a háza ég.

blaubner 2020.07.10. 15:28:23

@BOAR: igen, ezt írtam én is, hogy kb. ez a vádpont megállhat.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 15:29:37

@BOAR:

Logikád szerint a ballib megmondóemberek mind pedók, hiszen napok óta csak erről beszélnek.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 15:30:26

@n3spr3ss0:

Hála Istennek, csak a ballibantak háza ég: már megint csúnyán elbuktak egy tematizálást.

BOAR 2020.07.10. 15:31:33

@MAXVAL bircaman közíró: Ez az érvelés még tőled is gyenge volt. Mondom, ne vergődj, csak egyre jobban elásod magad...

kewcheg 2020.07.10. 15:49:24

Ez egy borkai-ügy ujratöltve.Előszor borkaival se tudtak mit kezdeni, mert a PM.nem adott iranymutatást.Aztan lehúzták a vécén, bár valszeg nem járt rosszul így se.Kalotát először elvtelenül bevédték, mert kakadu embere volt a vilag túlfelén.Titkolgatták, tutujgatták.Orban nem mondta meg mit kell csinalni, ámde pár hete valszeg valami megváltozott kalota ügyében.Szerintem PM- et otthon a csaladban a lányai homályositották fel a kalitka - ügy mibenlétéről es messzire mutató vonatkozásárol.Meglett a kilövési engedely, a főnök valoban felháborodott.Elengedték kalotát.Ennek első jele volt Deutch posztja, aztan jött a többi megmondó, majd mai nap a PM.De a Btk.sajna tényleg ilyen.nincs koherencia.Találnak nálad 33 lőszert, meg egy II.vh. hatástalan páncélökölt, megy erted a TEK és letartóztatásba kerulsz nagy eséllyel.Tizezer pedó fotó a Jelenleg hatalyos Btk.szerint ennek a töredékét éri.Melyiknek is nagyobb a társadalomra veszélyessége? Szerintem minimum egyforma.Jelenlegi Btk, még mindig posztszoci, emberi élet, testi épség , vagyon védelme nagyon alacsony szinten van.Főmumus a könnyű és nehezebb drogok, illegalis fegyver, stb.Terrorcselekményt, állam elleni cselekményt sok mindenre rá lehet húzni.

Emmett Brown 2020.07.10. 15:52:35

@nemecsekerno_007: Igen. Kár volt. Összetett mondatokat. Írni. Neked.

kewcheg 2020.07.10. 16:06:35

Sajna rossz hír, hogy US beli sértett esetében nemcsak kikérhetik kalotát, de ismerve az ottani joggyakorlatot, olyan kártérítési itélet is lehetséges, aminek a kifizetéséhez kalitkának ezer évig kellene nagyköveti fizetést kapni Peruban.A baj csak az, hogy az is felelős, aki lehetővé tette hogy apasas nagykovet legyen Limában./ átvilágitó szervezet, munkáltató, etc.etc.../

pandras11 2020.07.10. 17:00:56

De ki volt az ügyész, a bíró?
Nem tán ( a jövőbeni) a haverok?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.10. 17:30:06

@MAXVAL bircaman közíró: Ja, értem. Fontos közéleti kérdés, mennyit kapsz az USA-ban a pedofíliáért. A te közösségednek - a homokosoknak és pedofileknek - nyilván az. Itt már mindenkinek világos a nemi irányultságod, ne erőlködj! Senki nem veszi komolyan, hogy úgy akarod beállítani a pedok mosdatását, mintha objektív kívülálló lennél és nem a lobbistájuk.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 17:49:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Fontos ismerni a részleteket. Csak ballibeknél szokás össze-vissza halandzsázni.

Almandin 2020.07.10. 17:53:55

Az ügyhöz: milyen érdekes, hogy sokszor az ilyen típusú bűncselekményeket elkövetők látszólag mintaszerű életet élő mintapolgárok. A nagy vallásosság is gyakori. Mint pl. ebben az esetben is:
www.hetek.hu/belfold/200705/csaladban_maradt
A lúgos orvos is kifelé mintaszerű életet élő, nagy keresztény-konzervatív volt.
www.origo.hu/itthon/20130320-miniriport-a-szeretojet-savval-leonto-korhazigazgatorol.html
Hihetetlen, hogy ebben a közegben mennyi, magát tökéletesnek álcázó súlyos bűnöző van. Óriási képmutatás jellemző ezekre a körökre, ezért is bújhatnak meg köztük sokáig ilyenek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.10. 17:56:54

@MAXVAL bircaman közíró: Na most te halandzsázol, ez a válasz egy nagy semmi volt. Mi van lobbista? Belezavarodtál?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.10. 18:04:02

@Almandin: Mivel ezek a férgek pontosan tudják mennyire megveti a fajtájukat a társadalom, ezért rejtőznek. A gyengébben rejtőzők gyorsan lebuknak - mint birca aki elárulta magát - és nem tudják perverz üzelmeiket folytatni. Az ügyesebbek - például pont a diplomáciai védettség mögé bújva - gyűjtögethetik a képeiket. Ezt a férget, azért ítélték gyorsan ilyen enyhe büntetésre, mert ha hosszas bizonyítás és tárgyalás lenne, felvetődne, hogy milyen adatvédelmi ellenőrzés és monitorozás van egy magyar nagykövetségen. Az is lehet hogy kiderülne hogy régen tudtak róla.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.07.10. 19:29:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Mi a kérdésed, bértroll? Értem bánatod, hogy gazdáid ezt a csayát is elbukták.

Arcade Macho 2020.07.10. 19:57:09

@Almandin: ugye nem gondolod hogy ezzel egy sulyos gyulolet buncselekmenyt kovettel el?
mi lesz a kovetkezo kiirtod a keresztenyeket?

Almandin 2020.07.10. 20:53:14

@Arcade Macho: Sehol se írtam azt, hogy minden keresztény ilyen lenne. Viszont a bigottak között előfordulnak ilyen példányok és ebben a közegben jobban tudják leplezni. Ez eleve egy prűd, elfojtásos közeg, a szexről ma se illik beszélni. Pluszban ott van a rengeteg pedofil pap is, az se véletlen. Egy keresztény-konzervatív értelmiségi többnyire udvarias, úriemberes stílusú és sokan azt hiszik, aki udvarias, az rögtön jó ember is. Vannak tisztességes, becsületes keresztények is, én is ismertem olyanokat. Az elfojtásos közeg eleve a normális nemi ösztön kiélését is túlzott morális korlátok közé szorítja, ez jó táptalaja a ferde hajlamnak.

Almandin 2020.07.10. 21:44:50

@Almandin: Még a pápa is elítéli az álszent katolikusokat:
szemlelek.net/2017/02/23/alkeresztenyek_ateistak
A pápa se azt mondta, hogy minden katolikus álszent és súlyos bűnök elkövetője, hanem tudja, hogy a hívei között sok olyan is van és felszólalt ellene.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2020.07.11. 09:05:12

@MAXVAL bircaman közíró: Ez így van. Elbuktuk, mert a pedofil védenced csak felfüggesztettet kapott.
süti beállítások módosítása