Közélet és mi egy más...

Közélet és mi egy más...

Novák Katalin pedofilbarát megsegítése...

2024. február 07. - Istvan Gulyas

https://index.hu/belfold/2024/02/05/elnoki-kegyelem-elitelt-pedofil-novak-katalin-parlament-ellenzeki-partok/

Történt még 2023 Áprilisában, hogy elnöki kegyelemben részesített Novák Katalin egy már elsőfokon elítélt pedofilbarát kollaboránst. Novák Katalin döntését titokban tartották. 

K. Endre jogerősen 3 év 4 hónapra büntették és 5 évre a közügyektől is eltiltották, mivel segédkezett a bicskei gyermekotthon egykori igazgatójának V. Jánosnak gyermekek megerőszakolásában és szexuális zaklatásában. Ha ez nem lenne elég, K. Endre még a gyermekeket is félelemben tartotta és próbálta befolyásolni, hogy ne menjenek a rendőrségre. 

Ezek a gyermekek társadalmunk leginkább kiszolgáltatott gyermekei közé tartoznak, szülők és sokszor hozzátartozók nélkül, és a magyar állam felügyelete mellett az intézmény dolgozói abban vettek itt részt, hogy a rájuk bízott gyermekeket szexuálisan bántalmazzák. 

Miután hosszas vizsgálódás után kiderült az igazság, V. Jánost és K. Endrét jogerősen el is ítélték.

Nem nézhette ezt jó szemmel a Köztársasági Elnök, aki minden bizonyíték és a bántalmazott gyermekek vallomásai ellenében úgy döntött, hogy elnöki kegyelemben részesíti K. Endrét.

Gondolom politikai befolyásolás állhatott a háttérben, mert nem tudom elképzelni milyen más alapon fűződhet bármi érdeke Novák Katalinnak, hogy egy pedofilbarát embert megvédjen. Talán ezért is kellene, kellett volna olyan köztársasági elnököt választani, aki nem ennyire befolyásolható, mert akkor ilyen ítéletek nem tudtak volna megszületni.

Novák Katalinnak ezek után nem lehet más választása, minthogy lemond. Szerintem ezt Ő is tudja. Hogy bekövetkezik e, az egy más kérdés.

Viszont az ügyben a tiltakozást ki kell fejezni minden formában, mert gyomorforgató, hogy szabadlábra került K. Endre, és mellesleg a közügyektől való eltiltása sem maradt érvényben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gulyaspisti.blog.hu/api/trackback/id/tr1118320579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása