Közélet és mi egy más...

Közélet és mi egy más...

13 éves lány esete

2020. május 07. - Istvan Gulyas

https://index.hu/belfold/2020/05/07/mosonmagyarovari_ugyeszseg_szexualis_visszaeles_buntette_gyermek/

 

Cseke Balázs, újságíró vette a fáradtságot, hogy megírja ezt e szörnyű bűncselekményt, ami egy 13 éves kislány becserkészéséről és megerőszakolásáról szól. Az elkövető egy 34 éves férfi, aki a lány édesapjának a munkatársa.

Gyakori eset ez, hogy közeli rokonok által kerül a kiskorú közelébe a szexuális bántalmazó. 

Viszont, amiért megírom ezt a bejegyzést, mert Cseke Balázs, azt írja "a vádlott szexuális aktust kezdeményezett, amire végül a lány beleegyezésével sor is került." 

Egy 13 éves lány a koránál fogva nem egyezhet bele a szexuális aktusba, és itt arról volt szó, hogy a lány bizalmába férkőzött egy szexuális ragadozó, aki megerőszakolta a lányt.

Ehhez képest, az írás arra enged következtetni, mintha egy kölcsönös kapcsolatról lenne szó. Elképesztő. És mindez leközölve az ország egyik legolvasotabb felületén.

Gondolom a cikk keresztül ment, még egy szerkesztő kezén is, akinek ez nem tűnt fel, hogy megint egy bestiális bűncselekmény történt, ami sajnos lehet, hogy egész életére kihathat a 13 éves lánynak.

Írtam ezügyben az index.hu nak, de sajnos nem javították a cikket, így úgy határoztam, hogy a magam kis eszközével felhívom erre a problémára a figyelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://gulyaspisti.blog.hu/api/trackback/id/tr415669740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása