Közélet és mi egy más...

Közélet és mi egy más...

Ujabb elkovetok...

2017. november 09. - Istvan Gulyas

http://index.hu/kultur/2017/11/09/szikora_janos_zaklatas_vorosmarty_szinhaz_katai_istvan/

 

A Marton es Weinstein ugy ota, szamolatlanul aramolnak a nevek, es aldozatok vagy tanuk szamolnak be a szexualis predatorok viselkedeserol. 
A felsorolas gondolom folytatodni fog, de mar megjelent: Kevin Spacey, Kerenyi Miklos Gabor, Szikora Janos, Charlie Sheen es tobb angol parlamenti politikus neve is.
A fenti video azert is fontos, mert az egyik tanu, nemcsak az zaklatast irja le, hanem elmondja, hogy Kerenyi es Szikora, hogy elt vissza folyamatosan a hatalmaval a probakon a stabtagokkal szemben, vagy beosztottjaival szemben. Egy ugynevezett karakter kezd kirajzolodni, amiben a hatalommal valo sulyos visszaelesek egy formaja a szexualis zaklatasig is eljut. ("Ezt is megtehetem") 
Par eve irtam errol, hogy a szexualis zaklatasnal akkor a latencia, hogy nem lennek meglepve, ha kulonfele intezmenyek vezetoi is akar az elkovetok kozott lehetnenek. Erre most mar elokerult 3 szinhazigazgato es egy egyetemi dekan, akikkel szemben komoly vadak fogalmazodtak meg. /egyaltalan nem vagyok meglepve. Sajnos...
Szerintem ez a mostani "forradalom" meg el fog sodorni nehany elkovetot, de utana lesz esely egy tisztulasi folyamatra, amiben az aldozatok elhiszik, hogy ez a szornyuseg nem az o hibajuk, a tanuk is hatasosabban tudnak majd fellepni, a szexualis ragadozok, pedig nem fogjak tovabb folytatni a tevekenyseguket.

A bejegyzés trackback címe:

https://gulyaspisti.blog.hu/api/trackback/id/tr6013224071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása